Mission

Vores mission er at gøre det så bekymringsfrit som muligt at være cykelejer i Danmark - det kommer nemlig både dig, samfundet og miljøet til gode!

Hos Bikekey vil vi gøre det sværere for tyve både at stjæle og afsætte cykler, og vi vil gøre det lettere for mistede cykler at finde hjem til deres rette ejer. Vi vil bidrage til at minimere antallet af ejerløse cykler i vores byer og natur og dermed spare på offentlige midler. Vi vil facilitere kontakt mellem verificerede parter til sikker, tryg og dokumenteret cykelhandel I Danmark og bidrage til den grønne omstilling ved at skabe de bedst mulige betingelser for cyklister.

history image
history image

Vision

Ingen skal klantre os for at være visionsløse. Vi vil skabe verdens største cykel-fællesskab - intet mindre.

Bikekey er mere end bare et cykelregister. Vores vision er at skabe et fællesskab af ligesindede der ønsker de bedste rammer for cyklister i ind- og udland. Vi ønsker at vores koncept transcenderer landegrænser for på den måde at understøtte og fremme den globale cykelkultur som en katalysator for den grønne omstilling og bedre global folkesundhed. Hvis du synes det lyder som store ambitioner - så er det fordi vi tænker stort i Bikekey.